Old School Bmx naptár 2015

 

Old School Bmx naptár 2015

12 hónap, 12 old school bmx, 12 gyönyörű lány…

Ezt kínálja a napokban megjelent, sorszámozott és limitált példányszámú bmx-es naptár.

Old School Bmx naptár 2015

Az összesen 100 darab, sorszámozott naptár biciklisektől bicikliseknek szól, az old school bmx-ek által igyekszik belátást engedni a fiatal generáció számára a korábbi bmx kultúra világába, feleleveníteni a régi érzéseket. A képeken szereplő biciklik részletes bemutatása szakértelemről, a mellettük szereplő lányok kiválasztása pedig alaposságról árulkodik, hiszen a természetesség mellett elsődleges szempont volt, hogy miss januártól miss decemberig egyik lány se legyen a bmx-es közegtől idegen.

Az ötletgazda Zala Péter (Éxíj), aki a mai napig aktívan bmx-ezik. Benne fogalmazódott meg ennek az egyedülálló naptárnak az ötlete, és végül ő is valósította meg a tervezéstől a szervezésig. A naptárban szereplő bicikliket Dr. Tóth Balázs (wtblaze) ügyvéd gyűjteménye biztosította, mely több, mint 40 eredeti old school bmx-et tartalmaz. Egytől egyig csillag- és krómküllős bmx-ekről van szó, egyenesen a 80-as évekből. A képek pedig Varján András fotós munkájának köszönhetőek, aki nem először dolgozott bmx-ek közelében, így otthonosan mozog a témában. A fotózások szabadtéren és stúdióban, az ország több pontján is zajlottak.

Old School Bmx naptár 2015

A naptár hivatalos bemutatására vasárnap, a Hauzol Caféban került sor, ahol az érdeklődők nem csak a naptárat vásárolhatták meg, hanem a modell lányokkal és a bmx-ekkel is találkozhattak.

Old School Bmx naptár 2015

A naptár ára 2490.- forint, nagykereskedelmi forgalomban nem kapható, így ha lemaradtál a vasárnapi bemutatóról, a készlet erejéig megrendelhető az info kukac varjan.hu e-mail címen.

(Írta: Mészáros Róza)

    Név: (kötelező)

    E-mail cím: (kötelező)

    Telefonszám: (kötelező)

    Üzenet: (kötelező)